Top

När du har lagt din beställning skickas en bekräftelse ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. Din order hanteras inom 24 h. Du får sedan slutligen det där efterlängtade mailet med bekräftelse att din order nu skickats! ♡

 

PRISER & OMSTÄNDIGHETER

Priserna som anges är alltid inklusive moms.

 

Vi på Manilla Sweden AB reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller vi oss rätten att ändra detta i efterhand. Vid sådana tillfällen så kontaktar vi dig som kund och informerar självklart om detta. Du har då i samband med detta din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning hos oss.

Vi förstår dig och stöttar vilket beslut du än väljer att ta. Happy shopping!

 

KORTBETALNING

Vi accepterar (och älskar!) VISA och Mastercard. Viktigt att veta är att vi erbjuder 3D Secure/SecureCode som är en säkrare lösning för dig som betalar med kort. Vi vill däremot observera att det inte går att betala med Electron- eller Maestrokort, då svenska inlösare ej stöder online-handel med dessa.

 

3D Secure är en teknik framtagen av VISA för att verifiera dig som konsument när du betalar med ditt kort på nätet. Standarden används även av Mastercard. Fördelar för dig som konsument är att du får en möjlighet att verifiera att du är den verkliga kortinnehavaren, vilket innebär mindre risk att kortet används i bedrägligt syfte. Din säkerhet är viktigast för oss.

 

Våra kortbetalningar hanteras av Klarna payment services och är licensierade för 3-D Secure (Verified by Visa och MasterCard SecureCode) samt certifierade enligt PCI DSS. De följer bankernas krav på sekretess och säkerhetcertifieringar, så du kan känna dig trygg.

KLARNAS BETALNINGSMETODER

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

 

  • Få först. Betala sen.
  • Dela upp.
  • Betala med kort.

 

Alla betalningsvillkor gällande Klarnas betalningsmetoder hittar ni HÄR.

 

ÅTERBETALNINGAR

I fallen där återbetalningar är godkända av oss, görs detta i första hand genom en återinsättning på bankkonto/ kontokort eller till ett av dina angivna bankkonton. Återbetalningen sker inom 5 arbetsdagar från det att ärendet som orsakat återbetalningen är avslutat.

Varmt välkommen att kontakta oss på Manilla Sweden AB vid övriga funderingar. Vi finns här för dig. ♡

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.