Top
Manilla

Vegansk produktion

Där alla ingredienser är av naturligt ursprung.

Innan MANILLA föddes så visste läkare och grundare Ruta Merkyte att MANILLA skulle komma att bli ett fantastiskt hudvårdsmärke av veganskt, naturligt och ekologiskt ursprung. Men Ruta ville samtidigt mixa ihop vetenskap i bilden för att kunna kalla sina veganska produkter resultatrika och effektiva.

Kan vegansk hudvård verkligen fungera effektivt och aktivt där man ser bra resultat?

Ja! Det gäller bara att välja ett högkvalitativt och noggrant varumärke. Många har dålig erfarenhet av vegansk hudvård då man kanske inte haft tillräcklig kunskap tidigare och valt sämre produkter som inte besitter tillräckligt höga mängder av effektiva ingredienser.

Vi på MANILLA använder av oss en bioteknologisk modell där vi anpassar och mixar kunskap med biokemisk vetenskap. På så sätt blir våra produkter av hög kvalité, innovativa och mycket effektiva, samtidigt som vi kan kalla oss veganska.

Med vår bioteknologiska modell så erbjuder MANILLA det allra bästa inom hudvårdsmarknaden: aktiva, koncentrerade och innovativa ingredienser som hyaluronsyra, kollagen, en mängd olika vitaminer och vår helt unika ingrediens HYDREÏS. Dessutom har produkterna underbara dofter, vilket vi tycker är viktigt i vegansk hudvård.

Varför välja vegansk producering när en icke-vegansk är mycket billigare att ta fram?

Att tillverka veganska produkter innebär att alla ingredienser som finns i produkten inte har något animaliskt spår i sitt ursprung, ingredienserna har med andra ord ett rent vegetabiliskt ursprung.

MANILLA bryr sig om ekosystemet och uppmuntrar sin omgivning till att leva en hälsosammare livsstil med en grönare framtid. Syftet med MANILLA är att visa och utbilda dig som konsument om hur veganska och naturliga produkter kan fungera som innovativa och effektiva.

Med kunskap och vetenskap av erfarna läkare och hudforskare skapar MANILLA veganska produkter som inte bara är snälla mot huden, utan även lika snälla mot naturen. MANILLA står starkt att ha kvalité som sin högsta prioritering snarare än ett billigt pris på sin produktion. Alla komponenter i den veganska produktionen är noggrant utvalda med kärlek och detalj i fokus.

Medan du njuter av veganska hudvårdsprodukter som är snälla mot både hud och natur så bidrar du även till fler goda åtgärder. Du bidrar du till din egna viktiga framtid. Du bidrar även till att bibehålla vår fina natur, många vet till exempel inte att det tar hela cirka 2 år tills att parabener bryts ner i naturen.
Vegansk produktion ger både dig och oss möjlighet att lämna över en renare och mer levande värld till våra barn och nästa generation, samtidigt som vi spar på naturens viktiga resurser.

MANILLA - ditt veganska, resultatrika och effektiva hudvårdsmärke.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.