Top
Manilla

Vad MANILLA erbjuder

Manilla är skönhetsmärke som erbjuder 10 olika serier inom hudvård, kroppsvård och hårvård. Alla serier är veganska, naturliga, effektiva och av mycket hög kvalité.

Produkterna besitter samtidigt ljuvliga dofter. Manilla erbjuder anpassad vård för alla olika hudtyper och åldrar, men även för livets olika situationer och speciella stunder. Varumärket presenterar stolt sina produkter för barn från 3 år, veganer, gravida, ammande, ungdomar, äldre och män. Allt mellan himmel och jord, är det som gör Manilla så härligt god. Här har du kommit till en skatt av fullutrustade serier som går att lita på. Vegansk, naturlig och ekologisk hudvård, kroppsvård och hårvård - för alla människor.

Våra serier

NUDITUM | aktiv återfuktning

NUDITUM is like a black dress – covered by nothing but purity.

Manillas allmänna serie är NUDITUM – framtagen för att passa alla hudtyper, gravida och barn. Allra bäst passar NUDITUM till normal hy. Här säger alla produkter nej till konserveringsmedel, parfymer eller färgämnen. Bara rena, veganska och helt ekologiska ingredienser, framtagna med en bioteknologisk modell av läkare med hundra procent naturligt innehåll.

 

Är du osäker på vilken hudtyp du är? Du kan vara lugn. Även med blundande ögon skulle du inte kunna välja någon felaktig produkt från serie NUDITUM. Produkterna i NUDITUM passar alla hudtyper och är Manillas egna grundserie, vilket gör den till Manillas mest populära serie.

 

Från NUDITUM kan du hitta produkter mycket lämpliga att kombinera med Manillas andra serier för andra hudtyper. Till exempel kan du mixa och plocka ihop vår mest sålda hudvårdsprodukt som är hyaluronsyraserum, och kombinera den med serie MOMENTUMs högkoncentrerade hyaluronsyraserum + kollagenserum. Resultatet av trippel-mixen? En personlig fuktbomb plus en anti age cocktail för din hy!

 

Vi säger att NUDITUM är all about återfuktning, som är något av det viktigaste för huden! Kort sagt så korrigerar produkterna från serien fuktbalansen i huden vilket försenar bildningen av rynkor. Samtidigt ger NUDITUM din hy en effektivare självförsvarsmekanism mot olika irritationer som framstår och en förbättrad hållbarhet.

SILENTIUM | lugnande

Silent, in your face. The delicate approach.

Manillas fina serie SILENTIUM är specifikt framtagen för dig som kräver en mildare och snällare hudvård. Denna snälla serie är en hypoallergisk serie för dig med torr och tunn hud, där känslighet ligger i fokus. Inom denna serie erbjuder Manilla produkter som jobbar mycket återfuktande, lugnande och effektivt återställande av hudbarriären. SILENTIUM passar allra bäst för dig med torr, irriterad och extra känslig hy. Du kan lita i att SILENTIUM är helt utan allergiframkallande färgämnen, parfymer och konserveringsmedel. Detta gör serien mycket passande även för barn från 3 år, gravida och ammande.

Precis som med serie NUDITUM så är SILENTIUM en utmärkt serie att mixa och anpassa med produkter från andra serier. Till exempel så passar Manillas lugnande ansiktsvatten från SILENTIUM perfekt för alla människor som vill fräscha upp ansiktet. Du kanske behöver lugna huden direkt efter en solning eller varför inte direkt ovanpå din make up? Ja, SILENTIUM är användbart när som helst – av vem som helst!

Manillas egna princip för serie SILENTIUM är att ge huden en lugnande massage utan att fysiskt behöva massera. Kanske är du i stunden då det hettade till lite extra och behöver lugna huden av vilken anledning som helst? Eller varför inte en daglig användning av SILENTIUM för en all-time extra lugnad, nöjd hud!

UNISON | balanserande 

Balancing in and out.

UNISON är serien som handlar om hudbalans. Den är specifikt framtagen för människor med blandhy som går på “balansgång” med huden och sina hudvårdsrutiner.

Du kanske står ensam på spåret och funderar över vad din hy behöver? Kanske har ansiktet den där torra och strama känslan på kinder, medan pannan och hakan är fetare områden och ‘’shines like a diamond’’…

Du står inte längre ensam. Vår serie UNISON för blandhy hjälper dig på vägen mot en balanserad och klarare hy. Ingredienserna i serien kompletterar varandra perfekt genom att verka förstärkande på hudens tillhörande bio mekanismer i en målinriktning för att uppnå den där harmoniserade, lystergivande och fuktgivande effekten.

I serie UNISON hittar du de mest innovativa och effektiva materialen från vetenskap och natur. Här existerar kända, aktiva ingredienser som biokollagen, hyaluronsyra, innovativa tångextrakt och aktivt xylitol komplex som garanterar en långsiktig återfuktning.

Denna linje av resultatrika produkter är även berikad med många naturunderverk som använts i århundraden, såsom lavendelextrakt, aloe vera, kallpressad argan, mandel och aprikoskärnor. Produkterna från UNISON är rika på förstärkande och lystergivande vitaminer för huden, som vitamin B3 (niacin) och vitamin E.

SOLUTIO | djuprengörande

The refreshing answer.

SOLUTIO är serien som gör magi för fet hy, problematisk hy och hy med tilltäppta porer och finnar.

I MANILLAS serie SOLUTIO har man plockat fram de riktiga godbitarna, bäst anpassade för hudtypen. Med kraftfulla ingredienser så verkar alla produkter från SOLUTIO mycket talgreducerande (fett), är antibakteriella och antiinflammatoriska, rengör på djupet och verkar bra porsammandragande. Dessa ingredienser bekämpar samtidigt akne på ett aktivt sätt. Några exempel på godbitarna i serien är vårt unika komplex av aktiva polyfenoler och AHA-syror; salicylsyra, bambu salicum pulver, hamamelisextrakt, rosmarinextrakt, teträdolja, salviaextrakt, tamanuolja (medicinskt blad). Känn av effekten på din feta och problematiska hy med vår medicinska formel, framtagen av läkare för serie SOLUTIO.

En typisk myt om fet hy är att du behöver starka och mycket uttorkande produkter för att uppnå en ‘’fräsch och ren känsla’’. Det är snarare tvärtom. I hudvård för fet och problematisk hy så behövs anpassade produkter som fräschar till och rengör fet hy med en skonsam, mild men självklart effektiv metod. Därför ska du inte satsa på att torka ut huden: detta kan leda till en ännu fetare hy i slutändan. Satsa istället på produkter av hög kvalité som vet vad dem gör!

SOLUTIO – serien som djuprengör, balanserar och öppnar upp hyn på ett effektivt och fräscht sätt.

MOMENTUM | anti age 

Treasure your beauty..
Manilla har arbetat länge och hårt under en lång tid för att noggrant samla in de viktigaste och mest kraftfullaste komponenter som behövs för att stoppa åldringsprocessen, minska befintliga rynkor och säkerställa en maximal förebyggning av kommande rynkor, förhindra uttorkning samt ge huden super-effektiv näring.

Serie MOMENTUM är anpassad för mogen hy.

MOMENTUM innehåller koncentrerade aktiva ämnen av naturligt ursprung. Med en molekylär storlek har dessa ämnen förmågan att nå de djupaste skikten i huden, delta i syntesen av strukturella komponenter och neutralisera fria radikaler – de allra viktigaste kriterierna för att utveckla en långvarig och mogen ansiktsvård.

I serie MOMENTUM hittar du en sammanställning av innovativa, vetenskapliga, effektiva och extraherade ämnen, alla framtagna av läkare och hudforskare. Varje produkt i serie MOMENTUM består av ingredienser som kompletterar varandra in i minsta detalj för att uppnå en harmoniserade, lystergivande och fuktgivande effekt.

MOMENTUM består av välkända och naturliga ingredienser som jobbar hårt mot anti ageing. Några av dessa arbetare är antioxidanter som främjar hudförnyelse och den normala pigmenteringprocessen med hjälp av vitamin A, E, C, mjölksyra och brun algextrakt. Produkterna är rika på vitamin B3, som minskar på inflammatoriska processer.
MOMENTUM är berikad med oljor och extrakt av rika, lyxiga växter såsom hedblomstersläktet, aloe vera, argan, gurkörter, vanilj, tistel, kokosnöt, salicornia och squalene.
MOMENTUM – där innovation tillsammans med en bioteknologisk modell skapar naturliga produkter med stor effekt.

HOMINEM | för män

The masculine formula.

MANILLAs serie HOMINEM är specifikt anpassad för män och deras grundliga men kraftfulla behov inom hudvård.
I denna serie garanterar MANILLA simpelhet med den fantastiska känslan av allt-i-ett-produkter.
I serie HOMINEM kombineras ekologiska och organiska dofter som skapar doftkänslan av ren lyx samtidigt som grymma ingredienser som naturligt glycerin, ekextrak och ekologiska rengöringsmedel sitter på mycket goda egenskaper. Dessa verkar rengörande, återfuktande och stärkande för huden.
HOMINEM – den maskulina formulan.

HAIR CLINIC | professionell hårvård

Ett team av kunniga läkare och hudforskare mixade ihop den perfekta formulan av innovation, forskning och natur.
Resultatet? Serien HAIR CLINIC föddes.

MANILLA har stolt tillsammans med HAIR CLINIC – hårtransplantation och medicinskt center, tagit fram den mycket professionella hårvårdsserien HAIR CLINIC.
Läkare Ruta Merkyte, grundare av Manilla tillsammans med läkare Vytautas Dockus, grundare av HAIR CLINIC, slog ihop sina kunskaper och erfarenheter för att skapa Europas bästa hårvård. Du kan lita på vår serie HAIR CLINIC då den är utvecklad av professionella läkare och specifikt framtagen för att behandla hårproblem effektivt.
Alla produkter från HAIR CLINIC innehåller endast organiska rengöringsmedel. Dessa är hudvänliga rengöringsmedel som försiktigt men effektivt tar bort smuts som sedan bryts ner snabbt i naturen. HAIR CLINIC är en märkt ECOCERT-certifierad serie med sitt mousserande material vilket gör serien lika snäll mot miljön som för huvudet.
MANILLAs unika serie HAIR CLINIC är fri från silikoner, parabener SLS och SLES (natriumlaurylsulfat, natriumlaurethsulfat). Detta innebär att produkterna inte irriterar huden, återfuktar bra och rengör försiktigt men grymt effektivt håret och bottenhuden för en fräsch känsla. Vi kan inget annat säga än att HAIR CLINIC är den perfekta hårvården för en vardaglig och ordentlig rengöring.

SANA LUX | vardaglig hårvård

let it shine.

SANA LUX är MANILLAS egna hårvårdsserie som passar mycket bra till den vardagliga hårtvätten.
Seriens schampo är till för normalt hår och skummar upp perfekt, stärker hårets skalor utan att exfoliera dem och stärker samtidigt till håret genom att intensivt återfukta. Detta görs tack vare växtkeratin, ett unikt komplex av syror, växtextrakter och vitamin B5.
Med högkvalitativa och 100% naturliga ingredienser som grundare & läkare Ruta Merkyte mixat in i produkterna från SANA LUX, har serien fått många komplimanger och god uppmärksamhet av den naturliga hårvårdsbranschen tack vare sina välkända och aktiva ingredienser.
Dessa hjältar till ingredienser är ett unikt komplex av syror som består av växt, citronskal, äpple, mjölk och sockerrörextrakt, björkextrakt och ekextrakt samt hop-extrakt som innehåller vitaminerna B1, B2, B6, PP, eteriska oljor, flavonoider och många olika mikro- och makroelement. Sist men absolut inte minst, D-pantenol, växt keratin och ekologiska rengöringsmedel märkta med ECOCERT.
Vårda ditt hår med produkter som bara innehåller goda och effektiva ingredienser med naturens starka kraft – SANA LUX!

FIGURA | kroppsvård

keeping it smooth.

MANILLAs serie av kroppsvård FIGURA innehåller milda ingredienser från moder jord och är framtagna med en bioteknologiskt modell där natur och vetenskap slagit sig samman och skapat det allra bästa: ekologiska produkter med stark effektivitet.
Serien FIGURA passar alla hudtyper – även den mest känsliga. Alla produkter är fria från silikoner, parabener och andra farliga, onödiga ämnen. FIGURA satsar på renlighet, där rena, naturliga och ekologiska ingredienser som representerar hela MANILLAs produktion är snälla mot både miljö och människa.
Underbara, milda dofter! Produkterna från FIGURA innehåller helt naturliga, ekologiska och certifierade dofter utan allergener. Du behöver inte vara rädd för ordet PARFYM, denna vänliga kroppsvård är lämpad för alla. Mycket passande är FIGURA för människor och även barn med den där extra känsliga huden.
Ta hand om din kropp och hud med omtanke för dig och vår fina natur – välj FIGURA!

ODORE | kropp & SPA 

Temple of rituals.

 

Manillas senaste serie ODORE talar inte bara om kroppsvård, den talar även om människans egna ritual som kan utföras i badrummet hemma.
ODORE passar alla hudtyper och är en helt naturlig serie med magiska ingredienser. Unika doft kompositioner ger dig den där drömmiga spa-känslan du kan njuta av under tiden som effektiva ingredienser gör jobbet åt dig!
ODORE är framtagen för att kunna älskas av alla människogrupper: För de som vill ha det smidigt och enkelt med lyxiga produkter. Men likaså är ODORE framtagen för de som prioriterar effektivitet och vegansk producering med underbara och naturliga dofter i sin kroppsvård.
ODORE – serien som jobbar medans du njuter!

Odore

BÄSTSÄLJANDE PRODUKTER

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.