Top

 

Vi ber dig att först och främst alltid kontrollera att din försändelse är oskadd vid leverans. Vid skador, felaktiga produkter eller saknade varor, kontakta oss på info@manilla-sweden.se.

 

Du som kund har öppet köp i 30 dagar från det datum varorna skickas från oss. Under denna period kan du helt kostnadsfritt skicka tillbaka dina varor för byte eller för att få dina pengar tillbaka. För att kunna göra detta så måste produkterna vara oanvända, oöppnade och i sin originalkartong. Om produkterna är förstörda eller använda så gäller inte återbetalning. Kontakta alltid vår kundtjänst innan retur så mejlar vi en retursedel till dig.

 

Vid returer som ej följer upp samtliga krav och därav inte anses som kompletta eller accepterade returer, debiteras du av oss för extra kostnader som uppkommit.

Vid godkänd reklamation så återbetalar vi summan för din beställning inom 12 arbetsdagar.

Om du är osäker på vad som gäller kring ångerrätt kan du läsa mer om detta på Konsumentverket.se eller ladda ner en standardmall för ångerblankett här.

 

GARANTI

Manilla Sweden AB är distributör i Sverige för varumärken Manilla. Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare som är ”Dermofaktorius” UAB. Vi lämnar inga ytterligare garantier utöver den som tillverkaren specificerade. Om du känner dig det minsta osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta oss innan användning så kan vi hjälpa dig. Vi kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov. Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta oss innan användning/beställning.

 

ALLERGISK REAKTION

Om du har du fått en allergisk reaktion av någon produkt du köpt hos oss, vänligen kontakta vår hudterapeut på info@manilla-sweden.se

 

 

Manilla Sweden AB 559164-3365

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.