Top
Mnilla

KVALITÉ – NATURLIGT – EFFEKTIVT

Vi på Manilla är stolta över vår högkvalitativa produktion som uppfyller alla krav för att kalla våra produkter 100% naturliga, ekologiska och veganska. Allt du kan tänka dig i en hudvård - och lite till!

Ren kvalité! Ett hudvårdsmärke som du kan lita på är från ett 100 % växtbaserat ursprung med 100 % naturliga ingredienser. Det fina i detta? Produkterna är handgjorda, helt veganska och lämpade för alla. Då pratar vi även gravida, barn från 3 år och män!

Mnilla

Naturligt

Manilla innehåller naturliga ingredienser då man i produktionen använder sig av en bioteknologisk modell av vegetabiliska källor till mikroorganismer och mikroalger.

Komponenterna är noggrant utvalda och med ingredienser från förnybara källor kan du lita på att Manilla bidrar till naturen likaså huden. Hudvårdsmärket hjälper bland annat till att återplantera träd och spannmål vars naturliga oljor är emulgerande vax, ytaktiva skummedel och andra råvaror. Finns det bättre hudvård än den naturliga?

Mnilla

Effektivt

Den fina balansen mellan naturliga och aktiva ingredienser från Manilla resulterar i en kraftfull, effektiv hudvård för dig

Med endast naturliga ingredienser från växtriket slipper du undan konstiga och farliga ämnen. Manillas innehåll består av välkända och resultatrika utvalda ingredienser som hyaluronsyra, kollagen, biopolymerer, polyfenoler, xylitolkomplex, NDF-extrakt, natrium PCA och hydreis-komponenter.
Alla dessa är helt växtbaserade och har slagits samman för att skräddarsy hudvården på bästa möjliga skick. En väldigt effektiv hudvård, enkelt sagt.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.